Dutch Skate Shop

Dutch Skate Shop kun je vinden aan de Orthen 48 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Dutch Skate Shop in s-Hertogenbosch

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in s-Hertogenbosch of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Dutch Skate Shop wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Dutch Skate Shop in s-Hertogenbosch is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Dutch Skate Shop vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Dutch Skate Shop in s-Hertogenbosch meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Dutch Skate Shop ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Orthen 48 in s-Hertogenbosch. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 73 737 0225, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Dutch Skate Shop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dutch Skate Shop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Dutch Skate Shop

Bezoekers bekeken ook