MALTHA SPORT

MALTHA SPORT kun je vinden aan de Oude Langendijk 23 in Delft.

Meer informatie over MALTHA SPORT in Delft

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Delft of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is MALTHA SPORT wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, MALTHA SPORT in Delft is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is MALTHA SPORT vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is MALTHA SPORT in Delft meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over MALTHA SPORT ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Oude Langendijk 23 in Delft. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 15 212 6003, of door te mailen via de website: https://www.malthasport.nl/

Hoe kom je bij MALTHA SPORT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MALTHA SPORT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. MALTHA SPORT

Bezoekers bekeken ook