IJsclub Friese Grens

IJsclub Friese Grens kun je vinden aan de Van Emstplein 4A in Appelscha.

Meer informatie over IJsclub Friese Grens in Appelscha

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Appelscha of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is IJsclub Friese Grens wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Schaatsbaan is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, IJsclub Friese Grens in Appelscha is er voor alle niveaus. Het is een ideale Schaatsbaan om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is IJsclub Friese Grens vooral een Schaatsbaan waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is IJsclub Friese Grens in Appelscha meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over IJsclub Friese Grens ? Je kunt de Schaatsbaan bezoeken op Van Emstplein 4A in Appelscha. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij IJsclub Friese Grens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsclub Friese Grens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. IJsclub Friese Grens

Bezoekers bekeken ook