Dekker Sport

Dekker Sport kun je vinden aan de Javastraat 39 in Den Haag.

Meer informatie over Dekker Sport in Den Haag

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Haag of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Dekker Sport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Dekker Sport in Den Haag is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Dekker Sport vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Dekker Sport in Den Haag meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Dekker Sport ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Javastraat 39 in Den Haag. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 70 346 8970, of door te mailen via de website: http://www.dekkersport.com/

Hoe kom je bij Dekker Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dekker Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Dekker Sport

Bezoekers bekeken ook