Were Di Tilburg

Were Di Tilburg kun je vinden aan de IJsclubweg 2 in Tilburg.

Meer informatie over Were Di Tilburg in Tilburg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Tilburg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Were Di Tilburg wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Were Di Tilburg in Tilburg is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Were Di Tilburg vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Were Di Tilburg in Tilburg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Were Di Tilburg ? Je kunt de Sportclub bezoeken op IJsclubweg 2 in Tilburg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 13 543 2286, of door te mailen via de website: http://www.wereditilburg.nl/

Hoe kom je bij Were Di Tilburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Were Di Tilburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Were Di Tilburg

Bezoekers bekeken ook