Mixed Hockeyclub Oudenbosch

Mixed Hockeyclub Oudenbosch kun je vinden aan de Albanoweg 1a in Oudenbosch.

Meer informatie over Mixed Hockeyclub Oudenbosch in Oudenbosch

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Oudenbosch of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockeyclub Oudenbosch wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockeyclub Oudenbosch in Oudenbosch is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockeyclub Oudenbosch vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockeyclub Oudenbosch in Oudenbosch meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockeyclub Oudenbosch ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Albanoweg 1a in Oudenbosch. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 165 317 470, of door te mailen via de website: http://www.mhco.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockeyclub Oudenbosch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockeyclub Oudenbosch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockeyclub Oudenbosch

Bezoekers bekeken ook