Sportclub Gehandicapten Beveland

Sportclub Gehandicapten Beveland kun je vinden aan de Zwembadweg 3 in Goes.

Meer informatie over Sportclub Gehandicapten Beveland in Goes

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Goes of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportclub Gehandicapten Beveland wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportclub Gehandicapten Beveland in Goes is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportclub Gehandicapten Beveland vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportclub Gehandicapten Beveland in Goes meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportclub Gehandicapten Beveland ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Zwembadweg 3 in Goes. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 19604363, of door te mailen via de website: https://sgbeveland.nl/

Hoe kom je bij Sportclub Gehandicapten Beveland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportclub Gehandicapten Beveland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportclub Gehandicapten Beveland

Bezoekers bekeken ook