Gorinchemse Hockey Club Rapid

Gorinchemse Hockey Club Rapid kun je vinden aan de Bataafsekade 16 in Gorinchem.

Meer informatie over Gorinchemse Hockey Club Rapid in Gorinchem

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Gorinchem of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Gorinchemse Hockey Club Rapid wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Gorinchemse Hockey Club Rapid in Gorinchem is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Gorinchemse Hockey Club Rapid vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Gorinchemse Hockey Club Rapid in Gorinchem meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Gorinchemse Hockey Club Rapid ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Bataafsekade 16 in Gorinchem. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 183 620 476, of door te mailen via de website: https://www.rapidmills.nl/

Hoe kom je bij Gorinchemse Hockey Club Rapid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gorinchemse Hockey Club Rapid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Gorinchemse Hockey Club Rapid

Bezoekers bekeken ook