Unihockey en Floorballclub Lions

Unihockey en Floorballclub Lions kun je vinden aan de Groeneweg 75 in Rhenen.

Meer informatie over Unihockey en Floorballclub Lions in Rhenen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Rhenen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Unihockey en Floorballclub Lions wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Unihockey en Floorballclub Lions in Rhenen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Unihockey en Floorballclub Lions vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Unihockey en Floorballclub Lions in Rhenen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Unihockey en Floorballclub Lions ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Groeneweg 75 in Rhenen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Unihockey en Floorballclub Lions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Unihockey en Floorballclub Lions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Unihockey en Floorballclub Lions

Bezoekers bekeken ook