AMHC FIT

AMHC FIT kun je vinden aan de Sportpark Kadoelen, Vikingpad 41 in Amsterdam.

Meer informatie over AMHC FIT in Amsterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amsterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is AMHC FIT wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, AMHC FIT in Amsterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is AMHC FIT vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is AMHC FIT in Amsterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over AMHC FIT ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sportpark Kadoelen, Vikingpad 41 in Amsterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 20 631 1764, of door te mailen via de website: http://www.amhc-fit.nl/

Hoe kom je bij AMHC FIT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AMHC FIT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. AMHC FIT

Bezoekers bekeken ook