HOD

HOD kun je vinden aan de Pastoor Heerkensdreef 18 in Valkenswaard.

Meer informatie over HOD in Valkenswaard

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Valkenswaard of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HOD wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HOD in Valkenswaard is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HOD vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HOD in Valkenswaard meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HOD ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Pastoor Heerkensdreef 18 in Valkenswaard. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 40 201 5024, of door te mailen via de website: http://www.hod-online.nl/

Hoe kom je bij HOD? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HOD het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HOD

Bezoekers bekeken ook