MHC DES

MHC DES kun je vinden aan de Sportpark Eikendijk, Eikendijk 25 in Kaatsheuvel.

Meer informatie over MHC DES in Kaatsheuvel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Kaatsheuvel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is MHC DES wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, MHC DES in Kaatsheuvel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is MHC DES vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is MHC DES in Kaatsheuvel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over MHC DES ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sportpark Eikendijk, Eikendijk 25 in Kaatsheuvel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 416 273 116, of door te mailen via de website: http://www.hockeydes.nl/

Hoe kom je bij MHC DES? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MHC DES het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. MHC DES

Bezoekers bekeken ook