Hockey Club Eelde

Hockey Club Eelde kun je vinden aan de Hooiweg 196B in Paterswolde.

Meer informatie over Hockey Club Eelde in Paterswolde

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Paterswolde of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club Eelde wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club Eelde in Paterswolde is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club Eelde vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club Eelde in Paterswolde meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club Eelde ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Hooiweg 196B in Paterswolde. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 50 309 1407, of door te mailen via de website: http://hceelde.nl/

Hoe kom je bij Hockey Club Eelde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club Eelde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Club Eelde

Bezoekers bekeken ook