MHC Flevoland

MHC Flevoland kun je vinden aan de Educalaan 17 in Dronten.

Meer informatie over MHC Flevoland in Dronten

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Dronten of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is MHC Flevoland wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, MHC Flevoland in Dronten is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is MHC Flevoland vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is MHC Flevoland in Dronten meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over MHC Flevoland ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Educalaan 17 in Dronten. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 321 315 004, of door te mailen via de website: http://mhcflevoland.nl/

Hoe kom je bij MHC Flevoland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MHC Flevoland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. MHC Flevoland

Bezoekers bekeken ook