Amstelveen Hockey Dome

Amstelveen Hockey Dome kun je vinden aan de Startbaan 9 in Amstelveen.

Meer informatie over Amstelveen Hockey Dome in Amstelveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amstelveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Amstelveen Hockey Dome wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Amstelveen Hockey Dome in Amstelveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Amstelveen Hockey Dome vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Amstelveen Hockey Dome in Amstelveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Amstelveen Hockey Dome ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Startbaan 9 in Amstelveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Amstelveen Hockey Dome? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amstelveen Hockey Dome het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Amstelveen Hockey Dome

Bezoekers bekeken ook