Sporthal De Kooi

Sporthal De Kooi kun je vinden aan de Het Rottegat, Isaäc Sweerslaan 7 in Bennebroek.

Meer informatie over Sporthal De Kooi in Bennebroek

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Bennebroek of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sporthal De Kooi wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sporthal De Kooi in Bennebroek is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sporthal De Kooi vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sporthal De Kooi in Bennebroek meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sporthal De Kooi ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Het Rottegat, Isaäc Sweerslaan 7 in Bennebroek. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 23 584 6156, of door te mailen via de website: https://www.svbsm.nl/

Hoe kom je bij Sporthal De Kooi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporthal De Kooi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sporthal De Kooi

Bezoekers bekeken ook