Studenten Hockeyvereniging Tilburg (SHOT)

Studenten Hockeyvereniging Tilburg (SHOT) kun je vinden aan de Academielaan 5 in Tilburg.

Meer informatie over Studenten Hockeyvereniging Tilburg (SHOT) in Tilburg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Tilburg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Studenten Hockeyvereniging Tilburg (SHOT) wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Studenten Hockeyvereniging Tilburg (SHOT) in Tilburg is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Studenten Hockeyvereniging Tilburg (SHOT) vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Studenten Hockeyvereniging Tilburg (SHOT) in Tilburg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Studenten Hockeyvereniging Tilburg (SHOT) ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Academielaan 5 in Tilburg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 13 466 3010, of door te mailen via de website: http://www.tshvshot.nl/

Hoe kom je bij Studenten Hockeyvereniging Tilburg (SHOT)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studenten Hockeyvereniging Tilburg (SHOT) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Studenten Hockeyvereniging Tilburg (SHOT)

Bezoekers bekeken ook