Valkenburgse Hockey Vereniging Sjinborn

Valkenburgse Hockey Vereniging Sjinborn kun je vinden aan de Doctor Ariënsstraat 59 in Valkenburg.

Meer informatie over Valkenburgse Hockey Vereniging Sjinborn in Valkenburg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Valkenburg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Valkenburgse Hockey Vereniging Sjinborn wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Valkenburgse Hockey Vereniging Sjinborn in Valkenburg is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Valkenburgse Hockey Vereniging Sjinborn vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Valkenburgse Hockey Vereniging Sjinborn in Valkenburg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Valkenburgse Hockey Vereniging Sjinborn ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Doctor Ariënsstraat 59 in Valkenburg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 43 601 2333, of door te mailen via de website: http://www.sjinborn.nl/

Hoe kom je bij Valkenburgse Hockey Vereniging Sjinborn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Valkenburgse Hockey Vereniging Sjinborn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Valkenburgse Hockey Vereniging Sjinborn

Bezoekers bekeken ook