Sporttainment Center De Uithof

Sporttainment Center De Uithof kun je vinden aan de Jaap Edenweg 10 in Den Haag.

Meer informatie over Sporttainment Center De Uithof in Den Haag

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Haag of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sporttainment Center De Uithof wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sporttainment Center De Uithof in Den Haag is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sporttainment Center De Uithof vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sporttainment Center De Uithof in Den Haag meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sporttainment Center De Uithof ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Jaap Edenweg 10 in Den Haag. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 70 359 9443, of door te mailen via de website: http://www.deuithof.nl/

Hoe kom je bij Sporttainment Center De Uithof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporttainment Center De Uithof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sporttainment Center De Uithof

Bezoekers bekeken ook