BRESS Sportcenter

BRESS Sportcenter kun je vinden aan de Nieuwe Inslag 99 in Breda.

Meer informatie over BRESS Sportcenter in Breda

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Breda of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is BRESS Sportcenter wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, BRESS Sportcenter in Breda is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is BRESS Sportcenter vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is BRESS Sportcenter in Breda meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over BRESS Sportcenter ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Nieuwe Inslag 99 in Breda. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 76 521 5453, of door te mailen via de website: https://bress.nl/

Hoe kom je bij BRESS Sportcenter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BRESS Sportcenter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. BRESS Sportcenter

Bezoekers bekeken ook