Arnhemse Antilope Vereniging

Arnhemse Antilope Vereniging kun je vinden aan de Gruttostraat 14 in Velp.

Meer informatie over Arnhemse Antilope Vereniging in Velp

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Velp of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Arnhemse Antilope Vereniging wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Club is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Arnhemse Antilope Vereniging in Velp is er voor alle niveaus. Het is een ideale Club om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Arnhemse Antilope Vereniging vooral een Club waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Arnhemse Antilope Vereniging in Velp meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Arnhemse Antilope Vereniging ? Je kunt de Club bezoeken op Gruttostraat 14 in Velp. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Arnhemse Antilope Vereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arnhemse Antilope Vereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Arnhemse Antilope Vereniging

Bezoekers bekeken ook