Hockeyclub Den Bosch

Hockeyclub Den Bosch kun je vinden aan de Oosterplasweg 35 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Hockeyclub Den Bosch in s-Hertogenbosch

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in s-Hertogenbosch of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Den Bosch wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Club is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Den Bosch in s-Hertogenbosch is er voor alle niveaus. Het is een ideale Club om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Den Bosch vooral een Club waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Den Bosch in s-Hertogenbosch meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Den Bosch ? Je kunt de Club bezoeken op Oosterplasweg 35 in s-Hertogenbosch. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Hockeyclub Den Bosch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Den Bosch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Den Bosch

Bezoekers bekeken ook