Stichting Push Hockey Promotion

Stichting Push Hockey Promotion kun je vinden aan de Vennekes 5 in Bavel.

Meer informatie over Stichting Push Hockey Promotion in Bavel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Bavel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Stichting Push Hockey Promotion wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Club is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Stichting Push Hockey Promotion in Bavel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Club om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Stichting Push Hockey Promotion vooral een Club waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Stichting Push Hockey Promotion in Bavel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Stichting Push Hockey Promotion ? Je kunt de Club bezoeken op Vennekes 5 in Bavel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Stichting Push Hockey Promotion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Push Hockey Promotion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Stichting Push Hockey Promotion

Bezoekers bekeken ook