GIJS Groningen

GIJS Groningen kun je vinden aan de Kardingerplein 1 in Groningen.

Meer informatie over GIJS Groningen in Groningen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Groningen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is GIJS Groningen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Club is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, GIJS Groningen in Groningen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Club om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is GIJS Groningen vooral een Club waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is GIJS Groningen in Groningen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over GIJS Groningen ? Je kunt de Club bezoeken op Kardingerplein 1 in Groningen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://gijsgroningen.nl/

Hoe kom je bij GIJS Groningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GIJS Groningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. GIJS Groningen

Bezoekers bekeken ook