Bedrijven Hockey Breda

Bedrijven Hockey Breda kun je vinden aan de Ginneken, Galderseweg 45 in Breda.

Meer informatie over Bedrijven Hockey Breda in Breda

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Breda of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Bedrijven Hockey Breda wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Club is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Bedrijven Hockey Breda in Breda is er voor alle niveaus. Het is een ideale Club om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Bedrijven Hockey Breda vooral een Club waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Bedrijven Hockey Breda in Breda meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Bedrijven Hockey Breda ? Je kunt de Club bezoeken op Ginneken, Galderseweg 45 in Breda. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 13 642 4082, of door te mailen via de website: https://www.bedrijvenhockey.nl/locaties/bnmh-zwart-wit

Hoe kom je bij Bedrijven Hockey Breda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bedrijven Hockey Breda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Bedrijven Hockey Breda

Bezoekers bekeken ook