Harlinger Mixed Hockey Club

Harlinger Mixed Hockey Club kun je vinden aan de Zuidoostersingel 51 in Harlingen.

Meer informatie over Harlinger Mixed Hockey Club in Harlingen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Harlingen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Harlinger Mixed Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Club is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Harlinger Mixed Hockey Club in Harlingen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Club om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Harlinger Mixed Hockey Club vooral een Club waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Harlinger Mixed Hockey Club in Harlingen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Harlinger Mixed Hockey Club ? Je kunt de Club bezoeken op Zuidoostersingel 51 in Harlingen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 517 412 686, of door te mailen via de website: https://www.harlingermhc.nl/site/default.asp?option=30

Hoe kom je bij Harlinger Mixed Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Harlinger Mixed Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Harlinger Mixed Hockey Club

Bezoekers bekeken ook