Bowling Vereniging Julianadorp

Bowling Vereniging Julianadorp kun je vinden aan de Middelzand 5905 in Julianadorp.

Meer informatie over Bowling Vereniging Julianadorp in Julianadorp

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Julianadorp of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Bowling Vereniging Julianadorp wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Vereniging of organisatie is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Bowling Vereniging Julianadorp in Julianadorp is er voor alle niveaus. Het is een ideale Vereniging of organisatie om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Bowling Vereniging Julianadorp vooral een Vereniging of organisatie waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Bowling Vereniging Julianadorp in Julianadorp meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Bowling Vereniging Julianadorp ? Je kunt de Vereniging of organisatie bezoeken op Middelzand 5905 in Julianadorp. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Bowling Vereniging Julianadorp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bowling Vereniging Julianadorp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Bowling Vereniging Julianadorp

Bezoekers bekeken ook