H.C. Liempde

H.C. Liempde kun je vinden aan de Hogenbergseweg 52 in Liempde.

Meer informatie over H.C. Liempde in Liempde

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Liempde of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is H.C. Liempde wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Vereniging of organisatie is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, H.C. Liempde in Liempde is er voor alle niveaus. Het is een ideale Vereniging of organisatie om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is H.C. Liempde vooral een Vereniging of organisatie waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is H.C. Liempde in Liempde meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over H.C. Liempde ? Je kunt de Vereniging of organisatie bezoeken op Hogenbergseweg 52 in Liempde. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://www.hcliempde.nl/

Hoe kom je bij H.C. Liempde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H.C. Liempde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. H.C. Liempde

Bezoekers bekeken ook