Radboud Saints Nijmegen

Radboud Saints Nijmegen kun je vinden aan de Heyendaalseweg 141 in Nijmegen.

Meer informatie over Radboud Saints Nijmegen in Nijmegen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nijmegen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Radboud Saints Nijmegen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Vereniging of organisatie is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Radboud Saints Nijmegen in Nijmegen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Vereniging of organisatie om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Radboud Saints Nijmegen vooral een Vereniging of organisatie waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Radboud Saints Nijmegen in Nijmegen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Radboud Saints Nijmegen ? Je kunt de Vereniging of organisatie bezoeken op Heyendaalseweg 141 in Nijmegen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://radboudsaints.nl/

Hoe kom je bij Radboud Saints Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Radboud Saints Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Radboud Saints Nijmegen

Bezoekers bekeken ook