Friends! Putten

Friends! Putten kun je vinden aan de Achterstraat 22 in Putten.

Meer informatie over Friends! Putten in Putten

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Putten of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Friends! Putten wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Vereniging of organisatie is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Friends! Putten in Putten is er voor alle niveaus. Het is een ideale Vereniging of organisatie om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Friends! Putten vooral een Vereniging of organisatie waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Friends! Putten in Putten meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Friends! Putten ? Je kunt de Vereniging of organisatie bezoeken op Achterstraat 22 in Putten. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Friends! Putten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Friends! Putten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Friends! Putten

Bezoekers bekeken ook