Sonics Floorball

Sonics Floorball kun je vinden aan de Sportpark Bokkeduinen in Amersfoort.

Meer informatie over Sonics Floorball in Amersfoort

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amersfoort of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sonics Floorball wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Vereniging of organisatie is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sonics Floorball in Amersfoort is er voor alle niveaus. Het is een ideale Vereniging of organisatie om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sonics Floorball vooral een Vereniging of organisatie waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sonics Floorball in Amersfoort meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sonics Floorball ? Je kunt de Vereniging of organisatie bezoeken op Sportpark Bokkeduinen in Amersfoort. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.sonics.nl/

Hoe kom je bij Sonics Floorball? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sonics Floorball het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sonics Floorball

Bezoekers bekeken ook