LISA Leden Informatiesystemen B.V.

LISA Leden Informatiesystemen B.V. kun je vinden aan de Hospitaaldreef 29 in Almere.

Meer informatie over LISA Leden Informatiesystemen B.V. in Almere

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Almere of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is LISA Leden Informatiesystemen B.V. wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Vereniging of organisatie is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, LISA Leden Informatiesystemen B.V. in Almere is er voor alle niveaus. Het is een ideale Vereniging of organisatie om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is LISA Leden Informatiesystemen B.V. vooral een Vereniging of organisatie waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is LISA Leden Informatiesystemen B.V. in Almere meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over LISA Leden Informatiesystemen B.V. ? Je kunt de Vereniging of organisatie bezoeken op Hospitaaldreef 29 in Almere. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 85 001 3363, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij LISA Leden Informatiesystemen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LISA Leden Informatiesystemen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. LISA Leden Informatiesystemen B.V.

Bezoekers bekeken ook