Clm Schaatsen

Clm Schaatsen kun je vinden aan de Burgemeester Frieswijkweg 8A in Doornspijk.

Meer informatie over Clm Schaatsen in Doornspijk

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Doornspijk of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Clm Schaatsen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Clm Schaatsen in Doornspijk is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Clm Schaatsen vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Clm Schaatsen in Doornspijk meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Clm Schaatsen ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Burgemeester Frieswijkweg 8A in Doornspijk. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 51449493, of door te mailen via de website: http://www.clmschaatsen.nl/

Hoe kom je bij Clm Schaatsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Clm Schaatsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Clm Schaatsen

Bezoekers bekeken ook