Jan Bralten Sport in Stijl

Jan Bralten Sport in Stijl kun je vinden aan de Touwstraat 37 in Meppel.

Meer informatie over Jan Bralten Sport in Stijl in Meppel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Meppel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Jan Bralten Sport in Stijl wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Jan Bralten Sport in Stijl in Meppel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Jan Bralten Sport in Stijl vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Jan Bralten Sport in Stijl in Meppel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Jan Bralten Sport in Stijl ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Touwstraat 37 in Meppel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 522 251 027, of door te mailen via de website: http://www.janbralten.nl/

Hoe kom je bij Jan Bralten Sport in Stijl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jan Bralten Sport in Stijl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Jan Bralten Sport in Stijl

Bezoekers bekeken ook