Intersport Megastore Roermond

Intersport Megastore Roermond kun je vinden aan de Schaarbroekerweg 38 in Roermond.

Meer informatie over Intersport Megastore Roermond in Roermond

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Roermond of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Intersport Megastore Roermond wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Intersport Megastore Roermond in Roermond is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Intersport Megastore Roermond vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Intersport Megastore Roermond in Roermond meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Intersport Megastore Roermond ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Schaarbroekerweg 38 in Roermond. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 475 345 190, of door te mailen via de website: http://www.intersportmegastoreroermond.nl/

Hoe kom je bij Intersport Megastore Roermond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intersport Megastore Roermond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Intersport Megastore Roermond

Bezoekers bekeken ook