Clubhuis DMHC "de Graspiepers"

Clubhuis DMHC "de Graspiepers" kun je vinden aan de Sportlaan 8 in Drachten.

Meer informatie over Clubhuis DMHC "de Graspiepers" in Drachten

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Drachten of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Clubhuis DMHC "de Graspiepers" wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Clubhuis DMHC "de Graspiepers" in Drachten is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Clubhuis DMHC "de Graspiepers" vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Clubhuis DMHC "de Graspiepers" in Drachten meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Clubhuis DMHC "de Graspiepers" ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sportlaan 8 in Drachten. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 512 515 152, of door te mailen via de website: http://www.graspiepers.nl/

Hoe kom je bij Clubhuis DMHC "de Graspiepers"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Clubhuis DMHC "de Graspiepers" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Clubhuis DMHC “de Graspiepers”

Bezoekers bekeken ook