Goudse Mixed Hockey Club

Goudse Mixed Hockey Club kun je vinden aan de Groenhovenpark 4 in Gouda.

Meer informatie over Goudse Mixed Hockey Club in Gouda

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Gouda of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Goudse Mixed Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Goudse Mixed Hockey Club in Gouda is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Goudse Mixed Hockey Club vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Goudse Mixed Hockey Club in Gouda meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Goudse Mixed Hockey Club ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Groenhovenpark 4 in Gouda. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 182 534 777, of door te mailen via de website: http://www.gmhc.nl/

Hoe kom je bij Goudse Mixed Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Goudse Mixed Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Goudse Mixed Hockey Club

Bezoekers bekeken ook