NMHC Nijmegen

NMHC Nijmegen kun je vinden aan de d'Almarasweg 37 in Nijmegen.

Meer informatie over NMHC Nijmegen in Nijmegen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nijmegen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is NMHC Nijmegen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, NMHC Nijmegen in Nijmegen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is NMHC Nijmegen vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is NMHC Nijmegen in Nijmegen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over NMHC Nijmegen ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op d'Almarasweg 37 in Nijmegen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 24 322 2229, of door te mailen via de website: http://www.nmhc.nl/

Hoe kom je bij NMHC Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NMHC Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. NMHC Nijmegen

Bezoekers bekeken ook