Mixed Hockey Club (MHC) Voorhout

Mixed Hockey Club (MHC) Voorhout kun je vinden aan de Sportlaan 16a in Voorhout.

Meer informatie over Mixed Hockey Club (MHC) Voorhout in Voorhout

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Voorhout of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club (MHC) Voorhout wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club (MHC) Voorhout in Voorhout is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club (MHC) Voorhout vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club (MHC) Voorhout in Voorhout meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club (MHC) Voorhout ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sportlaan 16a in Voorhout. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 252 221 983, of door te mailen via de website: https://www.mhcvoorhout.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club (MHC) Voorhout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club (MHC) Voorhout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club (MHC) Voorhout

Bezoekers bekeken ook