MHV Forcial

MHV Forcial kun je vinden aan de Tweede Slag 3 in Rockanje.

Meer informatie over MHV Forcial in Rockanje

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Rockanje of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is MHV Forcial wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, MHV Forcial in Rockanje is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is MHV Forcial vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is MHV Forcial in Rockanje meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over MHV Forcial ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Tweede Slag 3 in Rockanje. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 181 403 446, of door te mailen via de website: http://www.forcial.nl/

Hoe kom je bij MHV Forcial? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MHV Forcial het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. MHV Forcial

Bezoekers bekeken ook