BH & BC Breda

BH & BC Breda kun je vinden aan de Burgemeester de Manlaan 26 in Breda.

Meer informatie over BH & BC Breda in Breda

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Breda of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is BH & BC Breda wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, BH & BC Breda in Breda is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is BH & BC Breda vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is BH & BC Breda in Breda meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over BH & BC Breda ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Burgemeester de Manlaan 26 in Breda. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 76 565 2476, of door te mailen via de website: http://www.hcbreda.nl/

Hoe kom je bij BH & BC Breda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BH & BC Breda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. BH & BC Breda

Bezoekers bekeken ook