GoTactic. today

GoTactic. today kun je vinden aan de Veemarktstraat 34 in Tilburg.

Meer informatie over GoTactic. today in Tilburg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Tilburg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is GoTactic. today wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, GoTactic. today in Tilburg is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is GoTactic. today vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is GoTactic. today in Tilburg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over GoTactic. today ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Veemarktstraat 34 in Tilburg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 85 489 4020, of door te mailen via de website: https://www.gotactic.today/

Hoe kom je bij GoTactic. today? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GoTactic. today het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. GoTactic. today

Bezoekers bekeken ook