DAKA Groningen

DAKA Groningen kun je vinden aan de Sontplein 1 in Groningen.

Meer informatie over DAKA Groningen in Groningen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Groningen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is DAKA Groningen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, DAKA Groningen in Groningen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is DAKA Groningen vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is DAKA Groningen in Groningen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over DAKA Groningen ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Sontplein 1 in Groningen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 50 311 0574, of door te mailen via de website: https://www.daka.nl/winkels/groningen-sontplein

Hoe kom je bij DAKA Groningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DAKA Groningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. DAKA Groningen

Bezoekers bekeken ook