Van Delft Sport

Van Delft Sport kun je vinden aan de Doelstraat 11 in Dongen.

Meer informatie over Van Delft Sport in Dongen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Dongen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Van Delft Sport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Van Delft Sport in Dongen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Van Delft Sport vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Van Delft Sport in Dongen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Van Delft Sport ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Doelstraat 11 in Dongen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 162 312 733, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Van Delft Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Delft Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Van Delft Sport

Bezoekers bekeken ook