DugoutExpert

DugoutExpert kun je vinden aan de Bedrijvenpark Twente 448 in Almelo.

Meer informatie over DugoutExpert in Almelo

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Almelo of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is DugoutExpert wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, DugoutExpert in Almelo is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is DugoutExpert vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is DugoutExpert in Almelo meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over DugoutExpert ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Bedrijvenpark Twente 448 in Almelo. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 10 302 0353, of door te mailen via de website: http://www.dugout-expert.nl/

Hoe kom je bij DugoutExpert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DugoutExpert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. DugoutExpert

Bezoekers bekeken ook