Stag Hockey

Stag Hockey kun je vinden aan de 21, Hollandse Kade in Abcoude.

Meer informatie over Stag Hockey in Abcoude

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Abcoude of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Stag Hockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Stag Hockey in Abcoude is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Stag Hockey vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Stag Hockey in Abcoude meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Stag Hockey ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op 21, Hollandse Kade in Abcoude. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 252 524 808, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Stag Hockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stag Hockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Stag Hockey

Bezoekers bekeken ook