De Kraaien

De Kraaien kun je vinden aan de Zuiderweg 68A in Wijdewormer.

Meer informatie over De Kraaien in Wijdewormer

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Wijdewormer of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is De Kraaien wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, De Kraaien in Wijdewormer is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is De Kraaien vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is De Kraaien in Wijdewormer meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over De Kraaien ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Zuiderweg 68A in Wijdewormer. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 299 421 801, of door te mailen via de website: http://www.kraaien.nl/

Hoe kom je bij De Kraaien? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kraaien het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. De Kraaien

Bezoekers bekeken ook