Hockey Club Bedum

Hockey Club Bedum kun je vinden aan de Sportlaan 20 in Bedum.

Meer informatie over Hockey Club Bedum in Bedum

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Bedum of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club Bedum wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club Bedum in Bedum is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club Bedum vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club Bedum in Bedum meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club Bedum ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sportlaan 20 in Bedum. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.hcbedum.nl/

Hoe kom je bij Hockey Club Bedum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club Bedum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Club Bedum

Bezoekers bekeken ook