Veldhovense Mixed Hockey-Club Basko

Veldhovense Mixed Hockey-Club Basko kun je vinden aan de De Korze 86, Korze 86 in Veldhoven.

Meer informatie over Veldhovense Mixed Hockey-Club Basko in Veldhoven

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Veldhoven of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Veldhovense Mixed Hockey-Club Basko wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Veldhovense Mixed Hockey-Club Basko in Veldhoven is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Veldhovense Mixed Hockey-Club Basko vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Veldhovense Mixed Hockey-Club Basko in Veldhoven meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Veldhovense Mixed Hockey-Club Basko ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op De Korze 86, Korze 86 in Veldhoven. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 40 253 1705, of door te mailen via de website: http://www.vmhcbasko.nl/

Hoe kom je bij Veldhovense Mixed Hockey-Club Basko? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Veldhovense Mixed Hockey-Club Basko het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Veldhovense Mixed Hockey-Club Basko

Bezoekers bekeken ook