Hockey Club Helmond

Hockey Club Helmond kun je vinden aan de Horst 27 in Helmond.

Meer informatie over Hockey Club Helmond in Helmond

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Helmond of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club Helmond wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club Helmond in Helmond is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club Helmond vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club Helmond in Helmond meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club Helmond ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Horst 27 in Helmond. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 492 539 571, of door te mailen via de website: http://www.hchelmond.nl/

Hoe kom je bij Hockey Club Helmond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club Helmond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Club Helmond

Bezoekers bekeken ook